ŠTETA ŠTO JE KRAJ SEZONE: Grujić strelac za Porto, Zmajevi jedu Belenenseš (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 20:24

ŠTETA ŠTO JE KRAJ SEZONE: Grujić strelac za Porto, Zmajevi "jedu" Belenenseš (VIDEO)

Srbin krunisao lepu akciju plavo-belih.

Fudbaleri Porta igraju poslednji meč u Primeiri ove sezone. Popularni Zmajevi dočekali su Belenenseš u 34. kolu prvenstva, a na poluvremenu rezultat je 2:0 u korist portuglaskog velikana.

Domaćin je poveo u 14. minutu golom fantastičnog iranskog napadača Mehdija Taremija.

📽O 1-0 de Mehdi Taremi no Dragão#FCPorto #FCPBFS pic.twitter.com/iJemGsbCwm

— FC Porto (@FCPorto) May 19, 2021

Zmajevi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su dominirali većim delom prvog poluvremena, a nagrada za inicijativu stigla je u 28. minutu. Srpski reprezentativac Marko Grujić krunisao je odličnu akciju plavo-belih lepim udarcem sa 10-tak metara.

📽 O 2-0 de Marko Grujic no Dragão#FCPorto #FCPBFS pic.twitter.com/hcD2QrXQ4j

— FC Porto (@FCPorto) May 19, 2021

Podsetimo, Marko Grujić na stadionu Dragao nastupa kao pozajmljeni igrač Liverpula. Ove sezone sakupio je 38 nastupa u svim takmičenjima u kojima je postigao 3 gola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.