STEFANOVIĆ: Motivacija i želja će odlučiti ko će biti pobednik prvog meča

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 12:47

STEFANOVIĆ: Motivacija i želja će odlučiti ko će biti pobednik prvog meča

FMP protiv Mege igra sutra od 18 časova.

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Megom da će motivacija i želja odlučiti ko će biti pobednik prvog meča polufinalne serije. Košarkaši Mege sutra od 18 časova dočekuju ekipu FMP-a u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

 - Četvrti duel sa ekipom Mege, a mi smo treći put u potpuno drugačijem sastavu tako da ne znam šta tačno da očekujem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Oni su uspeli da zadrže jezgro ekipe što mislim da je velika prednost, a odlučiće ko ima veću motivaciju i želju s obzirom da ulazimo u kraj sezone. Ne može da bude velikih iznenađenja jer se veoma dobro poznajemo. Oni imaju prednost domaćeg terena, a mi ćemo probati da tu prednost neutrališemo - istakao je Stefanović.

Mega i FMP su se ove sezone sastali tri puta, uprvom susretu u regionalnoj ligi bolji je bio tim iz Železnika, dok je u drugom duelu u regionalnom takmičenju slavila Mega (77:72), kao i u polufinalu Kupa Radivoja Koraća (86:67).

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.