STEFAN POTPISUJE ZA SITI: Građani dovode golmana koji je primio 59 pogodaka protekle sezone (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

STEFAN POTPISUJE ZA SITI: Građani dovode golmana koji je primio 59 pogodaka protekle sezone (VIDEO)

Statistika je kao bikini...

Mančester siti dovodi golmana Stefana Ortegu (29) koji je prošle sezone branio za Arminiju Bilefeld, prenosi nemački Sky.

Ortega je bio jedan od najboljih pojedinaca ekipa koja je ispala u drugu ligu. Primio je 59 golova na 35 nastupa, no svojim obranama je često spasavao Arminiju i od težih poraza.

Ortegu je želeo da dovede novi bundesligaš Šalke, međutim Nemac se odlučio za odlazak u Siti. Tamo će biti rezerva Brazilcu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Edersonu.

Ortega prema Transfermarktu vredi šest miliona evra, a u Mančester siti stiže besplatno jer mu je ugovor s Arminijom istekao.

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa veridbe Marka Gobeljića i Katarine Grujić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.