Izvor: HotSport.rs, 20.Feb.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFAN JOVIĆ: Lepo je osvojiti trofej u rodnom gradu, uvek igrači najviše nagrabuse zbog pojedinaca!

Za plejmejkera Crvene zvezde osvojena “Žućkova levica” ima dodatan značaj pošto je to učinio u rodnom gradu, a pobedu nad Partizanom vidi kao odlučnu uvertiru za neredni evrologaški duel.

Za razliku od prošle godine kada nije mogao na terenu da pomogne svojim drugovima u “Čairu” , ovoga puta Stefanu Joviću se posrećilo da podigne trofej pred svojim Nišlijama.
-Ovo je poseban osećaj. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Osvojio sam drugi Kup, prošle godine nisam igrao i bilo mi je teško da na ekranu gledam šta se dešava na terenu. Ove godine sam opet tu i drago mi je što sam ponovo osvojio Kup u rodnom gradu.- reako je Jović.
MRAČNA STRANA FINALA: Funkcioneru KSS bakljom povređeno oko, zadržan na klinici! (VIDEO)
Reprezentativac Srbije čestitao je Partizanu na odličnoj partiji, uprkos izostanku nekolicini igrača s njihove strane.
-Utakmica je bila dobra, kao i svaki derbi. Nije bitno koliko igrača fali, uvek je velika borba. To ne znači da je neki od timova u zaostatku. Videli smo da se Partizan odlično držao bez nekolicine igrača. Dobro su nas namučili. Ostvarili smo cilj, što je najbitnije.-naveo je on, ocenivši da ih do kraja sezone očekuje još napetih mečeva sa večitim rivalom.
Upitan o atmosferi u hali Čair, Jović je rekao da je bila fantastična, ali da nije ljubitelj pirotehnike.
-Uvek je napeto. Nisam ljubitelj pirotehnike koja upada na teren. Igrači nisu ni za šta krivi. Najviše nagrabusimo mi na terenu, ali valjda će i to doći na neki nivo.- zaključio je Jović.
 
The post STEFAN JOVIĆ: Lepo je osvojiti trofej u rodnom gradu, uvek igrači najviše nagrabuse zbog pojedinaca! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.