STARA DAMA MORA DA PRESEČE: Juventusu preti IZBACIVANJE iz Serije A!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 17:27

STARA DAMA MORA DA PRESEČE: Juventusu preti IZBACIVANJE iz Serije A!

Stigao ultimatum.

Nakon skandala svetskih razmera oko osnivanja famozne Superlige Evrope iliti lige najbogatijih klubova bura se ne stišava. Iz pomenute lige istupili su engleski klubovi ali su joj još uvek verni Real Madrdi, Barselona kao i torinski Juventus kome je ovoga puta zaprećeno da, ukoliko ne istupi iz takmičenja, biti precrtan iz italijanske Serije A.

Predsednik Italijanskog fudbalskog saveza Gabrijel Garvina izjavio je da će Juventus morati da izabere >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Superliga ili Serija A.

U slučaju da to ne napravi, suočava se sa izbacivanjem iz Serije A, što bi bilo ravno katastrofi.

- Pravila su jasna. Ako Juventus i dalje bude deo Superlige kada počne naredna sezona, on neće moći da učestvuje u Seriji A. Bilo bi mi žao navijača, ali pravila su pravila i ona se odnose na sve - rekao je Gravina za napuljski radio "Kiss Kiss".

Stara dama je svakako u velikom problemu jer je sinoć poražena u Torinu od Milana sa 3:0 i preti mu da ne izbori nastup u Ligi šampiona nakon dugo vremena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Gabrijela Koukalova, češka bijatlonka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.