STARA DAMA ISKORISTILA OPCIJU U UGOVORU: Vezista ostaje u Juventusu još godinu dana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARA DAMA ISKORISTILA OPCIJU U UGOVORU: Vezista ostaje u Juventusu još godinu dana (FOTO)

Obe strane zadovoljne dosadašnjom saradnjom.

Fancuski reprezentativac Blez Matuidi razrešio je sve dileme kada je u pitanju sledeća sezona, pošto je potvrdio da će i dalje biti član Juventusa.

Igraču sredine terena ugovor ističe na kraju sledeće sezone, ali je Stara dama odlučila da iskoristi opciju i zadrži ga u klubu još godinu dana pod istim uslovima. Matuidi je među ključnim igračima Mauricija Sarija ove sezone u kojoj je odigrao 30 mečeva i postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan gol.

Blaise Matuidi Confirms He Is Staying at Juventus After Activation of One-Year Extension Clause pic.twitter.com/wr9zTQnttt

— Lantan Sport (@Lantansport) February 24, 2020

 - Ostajem u Juventusu, klub će iskoristiti mogućnost da produži ugovor sa mnom. Veoma sam srećan zbog toga, nisam bio ni u najmanjoj dilemi - rekao je Matuidi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.