STAO UZ OBRADOVIĆA: Rakočević nije želeo da ĆUTI posle neprvde koja je naneta srpskom treneru

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 12:40

STAO UZ OBRADOVIĆA: Rakočević nije želeo da ĆUTI posle neprvde koja je naneta srpskom treneru

Stvarno neverovatno.

Srpski trener Saša Obradović je ove sezone doveo Monako do trećeg mesta na fajnal-foru Evrolige, dok je u domaćem prvenstvu njegova ekipa ubedljivo najbolja sa skorom 26/8. Međutim to nije bilo dovoljno da bi ga u Francuskoj proglasili za trenera godine.

Umesto njega laskavo priznanje otišlo je u ruke Lorana Vile, trenera Šolea koji je klub odveo do sedmog mesta i plasmana u plej-of, a Obradović nije želeo da ćuti na ovakve stvari i zapitao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da li je to zbog toga što je Srbin. On smatra da se pre svega nagrađuju domaći treneri.

U čitavu diskusiju uključio i slavnisrpski košarkaš Igor Rakočević koji je na Tviteru prokomentarisao neočekivanu odluku u Francuskoj.

Sasa Obradovic , trener koji je doveo AS Monaco do Treceg mesta u @EuroLeague , i koji je prvi u Francuskoj ligi, nije izabran za trenera godine u toj zemlji. Ko god da je odlucivao o tome, napravio je veliku nepravdu. @sasaobradovic69

— Igor Rakocevic (@IgorRakocevic) May 22, 2023

- Saša Obradović, trener koji je doveo Monako do trećeg mesta u Evroligi i koji je prvi u Francuskoj ligi nije izabran za trenera godine u toj zemlji. Ko god da je odlučivao o tome, napravio je veliku nepravdu - napisao je Rakočević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.