STAO U ODBRANU MIHAJLOVIĆA: Siniša je čovek sa slobodom razmišljanja, ali oni su demokrate

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAO U ODBRANU MIHAJLOVIĆA: Siniša je čovek sa slobodom razmišljanja, ali oni su "demokrate"

Odgovor na strašne uvrede.

Siniša Mihajlović, trener Bolonje, pretrpeo je u sredu nezamislive uvrede zbog javne podrške koju je uputio političaru Mateu Salviniju na predstojećim izborima.

Nezadovoljni Mihajlovićevim opredeljenjem, mnogi su osudili njegov potez, a stvar je definitivno otišla predaleko, pošto su Italijani na društvenim mrežama pisali užasne komentare, a jedan je podigao puno bure i to ne samo na Apeninima.

- Zaslužio si kancer - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentar je koji glavna tema javnosti na čizmi, ali i u Srbiji, a povodom tih bolesnih reči, oglasio se i Mateo Salvini, inače dobar prijatelj srpskog stručnjaka.

On se najpre zahvalio Siniši zbog podrške, a zatim je i osudio sve što je o njemu loše napisano.

- Hvala velikom Siniši Mihajloviću. On je veliki čovek, veliki sportista i veliki ratnik. Hvala mu u ime mnogih sportista, muzičara, ljudi iz sveta šou biznisa koji se plaše da javno podrže nekoga zbog osuda onih koji ne razmišljaju isto kao i oni. Zahvaljujem se Siniši Mihajloviću za podršku koju je dao meni i Ligi severa. On je čovek sa slobodom razmišljanja i nije zaslužio ovakve napade. Ali, oni su "demokrate". Siniša, šaljem ti veliki zagrljaj - poručio je Salvini.

U nedelju su u Italiji regionalni izbori, a Salvini je na čelu Lige koja se izdvaja svojim antimigrantskim stavovima i veliki je favorit za uzimanje vlasti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska košarkašica Valentina Vinjali.

☀️🖤 @federicatalamini_ph

Објава коју дели Valentina Vignali (@valentinavignali) дана 5. Мар 2019. у 4:35 PST

First love 🖤🏀

Објава коју дели Valentina Vignali (@valentinavignali) дана 26. Феб 2019. у 11:30 PST

🎀🖤

Објава коју дели Valentina Vignali (@valentinavignali) дана 6. Феб 2019. у 11:33 PST

These hoes be mad at me

Објава коју дели Valentina Vignali (@valentinavignali) дана 6. Феб 2019. у 4:38 PST

Објава коју дели Valentina Vignali (@valentinavignali) дана 27. Јан 2019. у 11:41 PST

🏋🏻‍♀️🍑

Објава коју дели Valentina Vignali (@valentinavignali) дана 14. Јан 2019. у 4:34 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.