Izvor: HotSport.rs, 10.Nov.2014, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAO NA LUDI KAMEN: Oženio se Filip Đorđević (FOTO)

Napadač italijanskog Lacija i reprezentacije Srbije, Filip Đorđević oženio se danas Jovanom Švonjom, novosadskom manekenkom.

Kako je fudbaler izostao sa okupljanja reprezentacije u Kući fudbala u Staroj Pazovi naš reporter je upitao ljude iz saveza da li je istina da se Đorđević oženio, što niko nije hteo da komentariše, ali sada nema ni potrebe budući da su mladenci to potvrdili fotografijama koje su okačili na društene mreže. Njih dvoje su u vezi svega >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << par meseci, a Filip je do početka ove godine bio u višegodišnjoj vezi sa Petrom Kosnić, dok je Jovana javnosti postala poznata po aferama sa nekoliko sportista Milanom Lolom Smiljanićem, teniserom Ilijom Bozoljcem i košarkašem Markom Jarićem.

Just married❤️
A photo posted by Filip Djordjevic (@filipdj9) on Nov 11, 2014 at 6:58am PST


hotsport.rs – K. Kostić

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Oženio se Filip Đorđević! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2014, 00:56

Juče je postigao još jedan gol za Lacio, danas se već javio selektoru Srbije Diku Advokatu na početku priprema za meč protiv Danske, a u međuvremenu je ''stigao'' i da se - oženi! Iako u javnosti nije bilo takvih najava, Đorđevićeva supruga Jovana je to otkrila na svom profilu na Instagramu....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.