STANOJEVIĆ SVE IZNENADIO: Voleo bih da igraju Kanga ili Ivanić

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2020, 13:36

STANOJEVIĆ SVE IZNENADIO: Voleo bih da igraju Kanga ili Ivanić

Crveno-beli oslabljeni.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević prokomentarisao je činjenicu da će Crvene zvezda u 163. Večitom derbiju biti oslavljena neigranjem Mirka Ivanića i Gelora Kange koji su pozitvni na korona virus.

Iako bi mnogi bi pomisli da stratetg crno-belih likuje zbog izostanka crveno-belog tandema na sredini terena, naprotiv žali zbog njihovog izostanka.

- Meni kao treneru bi odgovaralo da igraju Kanga ili Ivanić. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne znam ko će da ih zameni. Nije to mnogo bitno fokusiran sam na nas

Ni kapiten Partizana, Vladimir Stojković, ne veruje da će na igru Crvene zvezde uticati izostanak Kange i Ivanića:

- Sigurno da je Dejan Stanković to dobro posložio i da će biti borba 90 minuta. Za očekivati je da će biti dosta šansi za lidera na tabeli, ali to je derbi i izlazimo da pobedimo.

Vladimir Ivić i njegov Votford i jedni su od glavnih favorita za promociju u Premijer ligu, a večeras (20.45) će to morati da dokažu na gostovanju Derbiju. Kvota na dvojku je 2,25, iks je 3,25, a kec 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Derbi - Votford.

Golman crno-belih žali što će tribine u Humskoj biti prazne.

- Derbi je drugačiji sa navijačima, htenje je veće, ali ćemo mi dati sve od sebe. Epidemija je tu, vlada Srbijom, a derbi će sigurno biti kao i svaki do sada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.