STANOJEVIĆ STAVIO TAČKU NA ODLAZAK SUME: Pravila su JASNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 15:57

STANOJEVIĆ STAVIO TAČKU NA ODLAZAK SUME: Pravila su JASNA!

Gvinejac napustio Humsku.

Iznenadni odlazak Sejdube Sume iz Partizana šokirao je sve pristalice crno-bele boje.

Real je odlično počeo sezonu, a večeras (21.00) kod kuće ima ozbiljan ispit, pošto mu dolazi Viljareal koji u pet kola nema poraz (četiri remija i pobeda). Kvota na keca je 1,50, dok je iks 4,50, a 3+1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Viljareal.

Oglašavanje na društvenim mrežama skupo je koštalo reprezentativca Gvineje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojim je uprava kluba iz Humske u petak i zvanično raskinula saradnju.

Trener lidera Superlige Aleksandar Stanojević se na konferenciji, pred meč sa subotičkim Spartakom, poslednji put  put osvrnuo na "slučaj Suma".

- Dosta sam to komentarisao. Kažem prvo sve igraču, pa onda na sastanku, pa onda javno. Nismo na prvu loptu reagovali. Žao nam je svima, ali znamo pravila i sve je jasno. Nikad nisam komentarisao negativno o bilo kom igraču koji je nosi crno-beli dres. I stavljam tačku na ovu priču. Ne pričam ništa loše o igračima - rekao je Stanojević.

Koliko je novonastala situacija uticala na atmosferu unutar ekipe, otkrio je šef struke Parnog valjka:

- Remeti nas ta priča o Sumi. Nije nam pravo. Odvlači nam pažnju. Ovo je surova i teška borba i imamo svoj put.

Kako igrači reaguju na njegov odlazak iz kluba?

- Imao sam više puta sastanak sa njima i Sumom. Došao sam u Partizan 86. Prošao sam celu školu. Ta vremena su vremena Partizana. Bio sam deo prvog tima. Radio sam sa Tumbom, on nas je vaspitavao. Nekoliko puta sam odlazio i dolazio. Svi igrači kako mi treba da funkcionišemo. Svi treba da znaju šta znači nositi dres Partizana - istakao je Aleksandar Stanojević, stavivši tačku na odlazak Gvinejca iz Humske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.