STANOJEVIĆ SKRHAN ZBOG MOCE: Otišao je NAJVEĆI IKADA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 15:43

STANOJEVIĆ SKRHAN ZBOG MOCE: Otišao je NAJVEĆI IKADA

Legendarni fudbaler je preminuo u 72. godini.

Na konferenciji za medije pred utakmicu FK Partizan-FK Novi Pazar trener crno-belih Aleksandar Stanojević je govorio o nedavno preminulom Momčilu Moci Vukotiću.

- Otišao je najveći ikada, svi znamo ko je bio šta je bio. Ja sam dosta mlađi i nisam ga gledao uživo. On je bio deo crno-bele porodice. Bio je institucija. Pratili smo situaciju oko njegove bolesti i svima nam je teško zbog toga.

- Učili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Moca najveći. Gledali smo snimke, utakmice, derbije, titule. Za nas je bio sinonim Partizana. Slažem se sa Saletom da se stadion nazove po Moci - rekao je Stanojević o legendi Partizana.

Moca je za Partizan odigrao 791 utakmicu i postigao 339 golova. Osvojio je tri titule prvaka Jugoslavije.

Momčilo Vukotić je u periodu velike konkurencije odigrao 14 utakmcia za reprezentaciju i postigao četiri gola.

Posle igračke karijere je usledila trenerska. Više od 20 godina je radio u Grčkoj i na Kipru, a jedne sezone bio u Rumuniji. Bio je selektor Kipra tri godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.