STANOJEVIĆ OSLABLJEN PRED NIŠLIJE! Partizan bez dvojice povratnika sa Radničkim, povreda Pantića pokvarila plan

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 15:05

STANOJEVIĆ OSLABLJEN PRED NIŠLIJE! Partizan bez dvojice povratnika sa Radničkim, povreda Pantića pokvarila plan

Trebalo je brzo naći zamenu.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević istakao je pred prvi meč nastavka ligaškog dela prvenstva Srbije da je tim na pripremama podigao viši nivo, ali i da je za ekipu veliki udarac povreda Danila Pantića.

Pritom, na gostovanju Radničkom u Nišu, strateg crno-belih neće moći da računa na povratnike u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan, Ljubomira Fejsu i Marka Jevtovića.

- Kad imate pet bodova prednosti trenutni ste favorit. Jedna utakmica može da promeni sve. Rano je pričati o bilo čemu, Crvena zvezda se mnogo pojačala, ali i mi igramo solidno. Bitno je da imamo šanse da osvojimo naslov. Jači smo za još jedne pripreme. Prepostavljam da smo neke stvari podigli na viši nivo. Angažovali smo pojačanja, ali nam je mali problem stvorila povreda Danila Pantića, u kratkom vremenskom roku bilo je teško dovesti sličan profil fudbalera - rekao je Stanojević dan uoči prolećne premijere u Nišu.

Iako se fokusira na svoju ekipu, posmatra i šta se dešava u rivalskom taboru.

-  Ispratio sam dešavanja u prelaznom roku i kontrolne utakmice Crvene zvezde. Dobro se pojačala, dobra je ekipa, za svaku poziciju konkurišu po tri igrača. Nama je važno da smo u trci za titulu i nadam se da će tako ostati do kraja. Nemoguće je napraviti isti rezultat, da pobedimo sve i odigramo samo dvaput nerešeno. Ako gledamo rezultatski, teško je ostvariti tako nešto. Odigrali smo neke utakmice dosta dobro, neke dobro, neke manje dobro. Nadam se da ćemo u drugom delu sezone igrati brže, da ćemo u nekim trenucima moći da koristimo drugi sistem. Igrali smo i ranije sa trojicom pozadi, u Gentu, Gornjem Milanovcu, protiv Kolubare ili u prijateljskom susretu sa Tikvešom. Nemam problem da promenim sistem. To su novine. Dobićemo i svežijeg Markovića i Natha, nadam se da će se mlađi igrači podići - ocenjuje strateg lidera.

Prvi zvaničan ispit u 2022. je Radnički, na Čairu, jedinom stadionu u Srbiji na kome se Aleksandar Stanojević nije radovao prvenstvenoj pobedi.

- Moja ekipa mora da bude spremna 100 odsto već sad. Nemamo mi vremena da se, kao, zagrevamo pa ćemo biti spremni za treće kolo. Nedostaje nam povređeni Pantić, a tek bi trebalo u jači ritam da uđu Marko Jevtović i Ljubomir Fejsa. Lazar Marković se vratio posle duge pauze – baš kao i Natho – nije 100 odsto spreman, poslednji se priključio rekonvalenscentima, međutim, izgleda dobro. Videćemo kako će se odvijati meč u Nišu. Imamo plan - dodao je trener Partizana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Levandovski, supruga Roberta Levandovskog
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.