STANOJEVIĆ OPREZAN PRED PAZAR: Biće teško probiti ih

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 15:54

STANOJEVIĆ OPREZAN PRED PAZAR: Biće teško probiti ih

Utakmica 19. kola.

FK Partizan u nedelju od 15:45 dočekuje Novi Pazar, a pre tog susreta medijima se obratio trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

- Okrećemo se našim aktivnostima. Igramo protiv Pazara koji osam utakmica nije izgubio. Svi igrači su se vratili i svi su spremni za utakmicu.

- Sigurno da nam je lakše da igramo na svom terenu. Videćemo kako ćemo uspeti da probijemo njihov blok. Nezgodna su ekipa, homogena, disciplinovana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Mnogo nam je značila podrška na utakmici sa Voždovcem. teško je pobeđivati. Protiv Dubočice je bila odlična atmosfera.

- Delujemo korektno, forme variraju, hiljadu faktora utiče. Nisam opterećen. Gledam sledeću utakmicu. Čekam decembar da sve lepo izanaliziram. Jedva čekam utakmicu sa Pazarom.

- Vujačić se vratio, Holender, Terzić. Oni su trenirali, nisu bili dugo na pauzi i u ritmu su. Biće svi spremni za utakmicu i računam na sve. Nadam se da će u ovom foto-finišu biti sve kako treba.

- Mali problem je što su Milovanović i Rikardo sličan tip igrača. Probaćemo da ih uparimo. Pokazao je da je zamena. Ako već ne menjamo Rikarda probaćemo da nađemo način da igraju zajedno.

- Što se tiče postave kalkulisaćemo, pošto nas očekuje i meč sa Anortozisom i probaćemo sve to da uklopimo.

- Dobro je da odlučujemo na našem stadionu o prolasku. Ako zaslužimo proćićemo, ako ne zaslužimo nećemo. Ja nemam problem sa tim - zaključio je Stanojević.

FK Partizan je na prvoj poziciji sa tri boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, a do kraja jesenjeg dela šampionata su ostale još tri utakmice.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lana Rouds, porno zvezda kojoj se udvaraju mnogi fudbaleri

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.