STANOJEVIĆ IZABRAO TIM ZA METALAC: Partizan bez najboljeg u Gornjem Milanovcu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 17:17

STANOJEVIĆ IZABRAO TIM ZA METALAC: Partizan bez najboljeg u Gornjem Milanovcu!

Pobeda i nova tri boda apsolutni prioritet.

Posle ne baš sjajnog meča sa OFK Bačkom, fudbaleri Partizana gostuju u okviru 10. kola Superlige Srbije Metalcu u Gornjem Milanovcu (18.00). Crno-beli su veliki favoriti i sve sem pobede "parnog valjka" bilo bi veliko iznenađenje.

Aleksandar Stanojević, šef stučnog štaba Partizana izabrao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sledećih 11, a interesantno je da u ekipi nema možda i najboljeg igrača Bibrasa Natha:

Popović (G) - Miljković, Banjak, Vitas, Urošević - Šćekić, Zdjelar, Asano, Stevanović, Suma - Sadik

Sa druge strane, trener domaćih Žarko Lazetić izabrao je da se crno-belima suprostavi sa manje-više standardnim sastavom:

Puletić (G)- Pecelj, Maksimović, Vranjanin, Desančić, Vasiljević, Katanić, Zoćević, Rogač, Antonijević, Mbongu

Pravdu na ovom meču deliće Milan Ilić, a pomagaće mu Svetozar Živin i Goran Beljin.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan sa igračem više izgubio nova dva boda!

Izvor: B92, 03.Okt.2020

Fudbaleri Partizana ispustili su dva boda na gostovanju Metalcu u Gornjem Milanovcu, pošto su sa igračem više remizirali rezultatom 1:1 (0:0).

Nastavak na B92...

BRUKA PARTIZANA U GORNJEM MILANOVCU! Crno-beli vodili, pa sa igračem više ostali bez pobede! VIDEO

Izvor: Kurir, 03.Okt.2020

Fudbaleri Metalca i Partizana odigrali su danas u Gornjem Milanovcu nerešeno 1:1, u utakmici desetog kola Super lige Srbije.

Nastavak na Kurir...

''Grobari'', kad ste preživeli jesen 2005, preživećete i ovo! Srećan ti rođendan, Partizane! Izađi iz svega ovoga još jači!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 11:40

Kakvi su tada šokovi bili, jedan za drugim.. Ali, Partizan je i to izdržao i ostao veliki...Gledajući sa strane raspoloženje navijača, utisak je da Partizan odavno u mučnijoj atmosferi nije proslavio rođendan svog sportskog društva...Danas JSD Partizan puni 75 godina, što je veliki jubilej vredan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.