STANKOVIĆU IZMAKLA TRI BODA: Ferencvarošu malo i DVA GOLA prednosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2023, 23:29

STANKOVIĆU IZMAKLA TRI BODA: Ferencvarošu malo i DVA GOLA prednosti!

Fiorentina isčupala bod...

Fudbaleri Ferencvaroša odneli su bod sa gostovanja Fiorentini u okviru drugog kola Lige konferencija, iako su imali i dva gola prednosti. Time je ekipa Dejana Stankovića propustila veliku šansu, mada se može reći da je došla i do podviga - 2:2 (0:1).

Svestan je da je njegov tim mogao da bude prvi u grupi posle ovog meča, Stanković će morati da se zadovolji bodom.

Poveo je Fradi golom Varge u 25. minutu, da bi Sise duplirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prednost na početku drugog dela u 51. minutu. Sve je delovalo fenomenalno.

Ali Fjorentina ne bi bila Fjorentina da se nije vratila u meč. Prvo je Barak u 67. minutu smanjio na 1:2 i najavio povratak...

U 93. minutu Ikone je uspeo da poravna rezultat, tako da su srca navijača Fradija na kraju ostala slomljena. Moraće da podele prvo mesto u grupi sa Italijanima.

Ekipa Čukaričkog je poslednja u grupi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.