STANKOVIĆ ŽELI DA OSIGURA NAJBOLJE: Zvezda spremila novi ugovor za defanzivca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 13:21

STANKOVIĆ ŽELI DA "OSIGURA" NAJBOLJE: Zvezda spremila novi ugovor za defanzivca!

Bitna stvar pred svršetkom.

Kako saznaje Maxbet sport uprava tima iz Ljutice Bogdana spremila je novi ugovor za defanzivca Milana Gajića koji se dobro pokazao ove sezone u dresu crveno-belih, a sve je krunisano debijem u reprezentaciji Srbije.

Desni bek je deficitarna pozicija u srpskom fudbalu, a od leta, bivši igrač OFK Beograda i Bordoa ulazi u poslednju godinu ugovora sa Crvenom zvezdom.

MaxBet sport navodi da klub planira da do kraja prelaznog roka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spremi novi ugovor defanzivcu do juna 2024. godine.

Pored Milana Gajića isti je plan za Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija, svakako je plan je trenera Dejana Stankovića da "osigura" najbolje igrače za predstojeće kvalifikacije za Ligu šampiona.

Jedna od najvažnijih utakmica u borbi za plasman u Ligu šampiona u Engleskoj biće odigrana večeras od 21.15 - Čelsi dočekuje Lester. Domaćin dva kola pre kraja 64 na četvrtoj, a gost 66 bodova na trećoj poziciji, a za vrat im diše Liverpul sa 63 boda. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,45, a dvojka 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lester.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kazahstanska odbojkašica Kristina Karapetjan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.