STANKOVIĆ SE ČUO SA MIHAJLOVIĆEM: Trener Bolonje mu otkrio kako se Falćineli PONAŠA NA TRENINGU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2020, 15:36

STANKOVIĆ SE ČUO SA MIHAJLOVIĆEM: Trener Bolonje mu otkrio kako se Falćineli PONAŠA NA TRENINGU

Vidi ga kao prvog špica.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković održao je konferenciju za medije povodom susreta njegovog tima sa Čukaričkim u 7. kolu Superlige Srbije.

U tim je stigao italijanski centarfor Dijego Falćineli, a Stanković već sada ima viziju kako bi mogao da iskoristi pridošlicu.

- Pratili smo dosta igrača u ovim mesecima, skautirali, pričalo se dosta o tim pojačanjima, ali polako. Prelazni rok traje, sada smo se svi zajedno složili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko Dijega. Bio je sjajan pre tri godine u Krotoneu, onda došao kao veliko pojačanje u Sasuolo, pa Bolonja. Pričao sam sa Mihom o njemu, on je neko ko mnogo radi, žrtvuje se na treningu. Ja ga vidim kao prvog špica, dakle ne kao drugog napadača - smatra Stanković i otkriva trenutnu fizičku spremnost Falćinelija.

- Počeo je pripreme, u trenažnom je procesu. Pričaću sa njim, videću i sa mojim 'stafom' da što pre saznamo u kakvoj je formi - obelodanio je svoj plan trener Zvezde. On je mišljenja i da će italijanskom golgeteru biti velika pomoć što Stanković ima tri čoveka sa "Čizme" u svom stručnom štabu.

- Sigurno će mu pomoći što imamo tri Italijana u stručnom timu. Ovo mu je prvi odlazak u inostranstvo i mi ćemo sve uraditi da se on što pre oseća kao kod kuće - zaključio je Dejan Stanković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.