STANKOVIĆ RAFALOM NA KRITIKE: Trebalo je da bude 4:0 za Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 16:38

STANKOVIĆ RAFALOM NA KRITIKE: Trebalo je da bude 4:0 za Zvezdu

Crveno-beli na teškom ispitu.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je u najavi meča sa Slovan Liberecom pričao i o remiju sa Javorom.

Čelsi je krenuo u Ligu šampiona remijem protiv Sevilje kod kuće i večeras (18.55) ima imperativ pobede ne gostovanju Krasnodaru. Kvota na dvojku je 1,43, a ako mislite da je Rusija preveliki zalogaj za Plavce, kvota na duplu šansu 1X je 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krasnodar - Čelsi.

Crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su odigrali bez golova u Superligi, u meču u kojem je lideru na tabeli nedostajalo energije na terenu.

- Instant je aplikacija koju koristimo za analizu utakmice, koja je autentična i koja govori šta se sve izdešavalo na utakmici. Jedan od primra je utakmica Zvezda – Voždovac i podatak “očekivan gol” 1,7, a pobedili smo 6:0. Na meču protiv Javora je “očekivan gol” iznosio 4,04, što je najviše za nas od početka sezone. Slažem se da je falilo energije, ali fudbal je čudna igra. Neku utakmicu koju je po statistici trebalo da dobiješ 4:0 si odigrao 0:0. Energetski su igrači dobro, odradili su u utorak uveče odličan trening. Moj osećaj je da su moji igrači u sasvim dobrom stanju – objasnio je Stankovića uoči duela drugog kola Lige Evrope.

Meč sa Slovano Liberecom na programu je u četvrtak od 18 časova i 55 minuta.

Pogledajte rezultate

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.