STANKOVIĆ PRED REVANŠ SA PJUNIKOM: Zvezda je veliki klub, imamo obavezu da pobedimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2022, 18:26

STANKOVIĆ PRED REVANŠ SA PJUNIKOM: Zvezda je veliki klub, imamo obavezu da pobedimo

Strateg crveno-belih jasan.

Crvena zvezda ima ogromnu prednost uoči revanša trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Pjunika (5:0), ali trener Dejan Stanković ne dozvoljava opuštanje. Pogotovo zbog činjenice jer je prvak Jermenije pružio više na terenu nego što je dobio kroz rezultat na kraju utakmice.

- Bila je to dobra takmičarska utakmica sa intenzitetom. U Beogradu smo morali dobro da se oznojimo za svaki gol. Pjunik je vrlo organizovana ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i o njemu mislim sve najbolje. Sigurno je da nisu slučajno u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona. Pružili su čvrst otpor, koncentracija nam je popustila u prvih 15 minuta utakmice, kada smo poklonili par lopti ispred svog gola i na našoj polovini – podsetio je Stanković.

Crveno-beli će biti oslabljeni u Jerevanu za tri standardna prvotimca. Pored suspendovanog Rodića u Beogradu su ostali povređeni Pešić i Ivanić.

- Imamo adekvatne zamene i momke spremne da pokažu šta znaju. Mi smo veliki klub, imamo obavezu da pobedimo i u revanšu zbog veličine kluba i koeficijenta. Momci veruju u sebe i učinićemo sve da slavimo, da pokažemo ko smo – poručio je Stanković.

Meč u Jerevanu na programu je u utorak od 19 časova.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.