STANKOVIĆ POTVRDIO: Neće više biti trener Sampdorije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 18:55

STANKOVIĆ POTVRDIO: Neće više biti trener Sampdorije!

Slabi rezultati, preslabi.

Čini se da je došlo vreme za rastanak između Dejana Stankovića i Sampdorije. To je potvrdio i sam Stanković, koji je pred poslednji meč u sezoni govorio o svemu što se dešavalo tokom ove takmičarske godine.

On se oglasio pred poslednji duel tekuće sezone.

- Ovo će biti moj poslednji meč na klupi, neću biti tu sledeće sezone. Ovo je bila veoma teška sezona, i suočavamo se sa svih strana. S jedne strane, postoji odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kluba, koju sam saznao u razgovoru sa Markom Lanom. Bilo je pitanje da li ćemo uspeti da spasemo Sampdoriju. Bio je pravi izbor spasiti klub. Naučio sam od navijača kako se voli klub, kako se brani klub, želim da im se zahvalim što su bili uz nas - rekao je Stanković neposredno pred meč sa Napolijem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.