STANKOVIĆ OTVORIO KARTE O RIŠAIRU: Ne može svako da se UKLOPI u ovaj sistem...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2021, 17:11

STANKOVIĆ OTVORIO KARTE O RIŠAIRU: Ne može svako da se UKLOPI u ovaj sistem...

Meč počinje u subotu u 20 časova.

Fudbalere Crvene zvezde će dočekati ekipu Proletera u suibotu od 20 časova na svojoj Marakani u okviru osmog kola Superlige Srbije.

Nastavlja se danas srpska Superliga, a od 19.00 igra se vojvođanski derbi između Spartaka i TSC, a očekuje se odličan fudbal, pošto su obe ekipe u dobroj formi. Kvota na keca je 2,50, na iks 3,40, a na dvojku 2,75, dok je GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - TSC. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Odmorili smo, radili smo dosta dobro u ovom periodu. Imali smo repreprezentativce koji su se uspešno vratili, znate kakvo je stanje zbog korone, menja se iz dana u dan, ali svi su uspeli da se vrate. Videćemo koliko su odmorni, ali u svakom slučaju imamo igrače koji su spremni da istrče na teren protiv Proletera - rekao je Stanković.

Crvena zvezda je dobila i pojačanje - Rišaira Živkovića, koji bi svojom brzinom trebalo da donese neku novu dimenziju u timu Dejana Stankovića.

- Uglavnom svaki igrač koji dolazi u Zvezdu, on dobija pohvale, a na njemu je kako će da odgovori na terenu i kako će da izdrži pritisak jednog velikog kluba kao što je ovaj. Nije lako i ne može svako da se uklopi u ovaj sistem i u ovu veličinu, kao i ovaj pritisak - kazao je Stanković i dodao:

- Što se tiče njega (Živković prim. aut.), drago mi je što je došao odmah nakon Čukaričkog. Imali smo 10 dana da prođe ceo trenažni proces kao da je bio na pripremama. Imao je vremena, talentovan je, brz igrač, doneće nam nešto novo, na njemu je sve. Treba da bude miran. Mora da se uklopi u sistem i da ga zavole zbog njegovog rada i truda i odnosa prema dresu, to će navijač prepoznati voema lako. Treba samo da radi kao i do sada, odnos, profesionalizam... To sve može samo dobro da nam donese.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.