STANKOVIĆ ODMAH OTIŠAO U SVLAČIONICU: Milijaš se pojavio umesto njega i progovorio o NAJVRELIJOJ TEMI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 16:48

STANKOVIĆ ODMAH OTIŠAO U SVLAČIONICU: Milijaš se pojavio umesto njega i progovorio o NAJVRELIJOJ TEMI

Misli lete ka četvrtku.

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su protiv Napretka u Kruševcu 2:0 u meču 19. kola Superlige.

Pomoćni trener Napretka Nikola Stojanović rekao je da je u startu loše krenulo po njegov tim.

- Bojažljiv ulazak, sa previše respekta je sve odredio. Na početku smo bili baš loši, posle povreda, pa gol iz prekida. Posle smo se konsolidovali, ali nije bilo dovoljno. Zvezda je bila bolja i zasluženo dobila meč - smatra Stojanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Dejan Stanković se nije pojavio pred kamerama posle utakmice, pa je i njegov pomoćnik Nenad Milijaš ukratko odgovorio da li je ovo znak da je tim spreman za presudni meč protiv Brage u Ligi Evrope.

- Mi smo spremni za Bragu, nevezano za ovaj meč. Dali smo golove na vreme i olakšali sebi posao. Ovo nam je bila najbitnija utakmica sad, a ima vremena do Brage - rekao je Milijaš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.