STANKOVIĆ NE KRIVI HOFENHAJM: Nije kriva Evropa, jednostavno mi nismo iskoristili šanse!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 00:23

STANKOVIĆ NE KRIVI HOFENHAJM: Nije kriva Evropa, jednostavno mi nismo iskoristili šanse!

Utakmica 12. kola Superlige Srbije.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kratko je prokomentarisao remi njegove ekipe sa Javorom iz Ivanjice - 0:0. Šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije izjavio je da večarašnji rezultat nije posledica utakmice sa Hofenhajmom, jednostavno, njegovim pulenima falilo je preciznosti.

- Nije ovo posledica evropske utakmce sa Hofenhajmom jednostavno falio je gol. Zbog mnogo utakmica u sezoni neizbežno je rotirati igrače. Imali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svo dve "mrtve" šanse i neiskorišćen penal. Nije Evropa ostavila traga, jednostavno nismo postigli gol - rekao je Dejan Stanković.

Igor Bondžulić, šef stručnog štaba Javora rekao je da je zadovoljan rezultatom, ali da njegova ekipa ne sme da poleti nakon osvojenog boda na "Marakani".

- Naravno da sam zadovoljan, ovo smo zaslužili borbenošću ali i sreći. Odigrali smo bolje prvo, nego drugo poluvreme. Zvezda je pritiskala svih 90 minuta, ali mi smo se uspešno branili. Nastavljamo našu borbu za opstanak, posle ovog rezultata moramo da ostanemo hladne glave. Bod je veliki ali nema značaja ako ne pobedimo neke druge utakmice - izjavio je Bondžulić.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.