STANKOVIĆ JE SIGURNO PONOSAN: Filip BRILJIRAO protiv Vitesea!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2022, 23:18

STANKOVIĆ JE SIGURNO PONOSAN: Filip BRILJIRAO protiv Vitesea!

Mladi golman podiže formu...

Mladi srpski golman Filip Stanković (20) koji brani boje holandskog Volendama i ove sezone u eliti pokazuje odlična izdanja.

Sin Dejana Stankovića je od strane Intera prošlog leta prosleđen na pozajmicu u redove tadašnjeg holandskog drugoligaša Volendama s kojim je izborio promociju u elitu.

Branio je odlično, neretko završavao u timu kola i uprava ovog tima želela je da ga zadrži još jednu sezonu.

Iako Volendam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niije ekipa koja je sposobna da izdrži nalete svojih rivala, Filip Stanković ih koliko-toliko čuva.

Ove večeri je imao čak osam odbrana u duelu sa Viteseom u Arnemu od kojih se izdvaja parada posle udarca levog beka domaćih Viteka.

Uprkos tome što je primio 21 pogodak, što je najviše u Erediviziji, Stanković pokazuje svoj talenat u kontinuitetu.

Nema sumnje, ukoliko nastavi da brani na visokom nivou, trebalo bi očekivati ozbiljniji izazov za njega u narednoj sezoni.

Zašto da ne i nova pozajmica u Seriji A, pa čak i šansa u Interu.

BONUS VIDEO: Pogledajte umeće Dilete Leote sa loptom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.