STADION DOBIJA IME RAJKA MITIĆA

Izvor: Kurir, 12.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STADION DOBIJA IME RAJKA MITIĆA

Skupština FK Crvena zvezda odlučiće o novom imenu Marakane

Inicijativa navijača da se trajno sačuva uspomena na prvu „Zvezdinu zvezdu“, nedavno preminulog Rajka Mitića, biće stavljena na dnevni red Skupštine kluba, odlučio je Upravni odbor Crvene zvezde.

Predsedniku kluba Toplici Spasojeviću dato je ovlašćenje da formira komisiju koja će pripremiti ovu temu za prvo naredno zasedanje Skupštine. U komisiju će biti pozvani i predstavnici SD Crvena zvezda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << navijača i veterani. Rajko Mitić umro je 29. marta u 86. godini. Crveno-beli dres sa uspehom je nosio punih 13 godina.

Članovima Upravnog odbora predstavljen je finansijski izveštaj za 2007. godinu, kao i finansijski plan za 2008. godinu, pripremljen od strane finansijskog direktora Vere Mitin. Ovi dokumenti biće dati na usvajanje Upravnom odboru nakon dostavljanja revizorskog izveštaja, za koji se očekuje da će biti završen do kraja meseca.

Na istoj sednici Upravnog odbora članovi su upoznati sa predlogom ugovora za izvođenje pripremnih radova na izradi osnovne podloge za terene od veštačke trave. Odlučeno je da svi „junior“ članovi oficijelnog kluba navijača FK Crvena zvezda mogu besplatno da prisustvuju svim utakmicama domaćeg prvenstva, osim „večitog derbija“. Njima će u pratnji roditelja ili druge odrasle osobe biti omogućen ulazak na istočnu tribinu. Usvojeni su i važni normativni akti, kao što su Pravilnik o disciplinskoj odgovornosti i Odluke o visini novčanih kazni.

Povodom aktuelne situacije u FSS, zaključeno je da FK Crvena zvezda mora odgovorno da se ponaša i da da aktivan doprinos iznalaženju rešenja koja će omogućiti prosperitet fudbala u Srbiji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.