Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2023, 09:42

ŠTA ZNAČE IMENA NAJJAČIH KLUBOVA SAUDIJSKE ARABIJE!? Neka su jako slična kao kod naših timova, a evo kako bi preveli ekipu Mitrogola!

Zanimljivo, dokle zanimljivost imena klubova može da ide. Saudijska liga je glavni hit u svetu ove jeseni, jer su svi izuzetno zainteresovani kako će bataljon zvezda koji je pojačao najjače tamošnje timove izgledati na terenu, a nekoliko klubova izdvojilo se sa svojim kupovinama. Naime navijače sa ovih prostora najviše su privukla imena kao što su ... Read more
The post ŠTA ZNAČE IMENA NAJJAČIH KLUBOVA SAUDIJSKE ARABIJE!? Neka su jako slična kao kod naših timova, a evo kako bi preveli ekipu Mitrogola! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.