ŠTA URADIŠE OVI SRBI? Naši vaterpolisti napravili podvig u bazenu, U LEKTIRE zaslužuju da uđu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 21:26

ŠTA URADIŠE OVI SRBI? Naši vaterpolisti napravili podvig u bazenu, U LEKTIRE zaslužuju da uđu (VIDEO)

Italijani nisu mogli da veruju šta se desilo.

Srbija je u potpunosti nadigrala Italiju u četvrtfinalu vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama i plasirala se u borbu za medalje. Naša selekcija je slavila 10:6, pa se u polufinalnoj borbi sastaje sa Španijom.

Glavna dobit Srbije u odnosu na nešto slabiji početak takmičenja su poziciona igra u napadu i odbrana koju su izabranici Dejana Stavića demonstrirali u prvoj četvrtini meča protiv "azura".

U jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << momentu sudije su isključile trojicu srpskih igrača, pa se igralo šest na tri pred golom Branislava Mitrovića. Međutim, ni to nije bilo dovoljno Italijanima da postignu gol, već se Srbija i u toj situaciji odbranila.

pic.twitter.com/H6qooocBsu

— Car Šćepan Mali (@ScepanCar) August 4, 2021

To je sigurno uticalo na psihu Italijana koji su nakon toga dodatno pali, razlika je do poluvremena otišla na +6 i meč je bio prelomljen mnogo pre kraja.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.