ŠTA URADI TO, RAJKO: Dva NEVEROVATNA kiksa srpskog golmana donela Remsu poraz u 90+1. minutu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 00:09

ŠTA URADI TO, RAJKO: Dva NEVEROVATNA kiksa srpskog golmana donela Remsu poraz u 90+1. minutu (VIDEO)

Najlošije izdanje od dolaska u Francusku.

Fudbaleri Remsa poraženi su posle preokreta na gostovanju Lilu rezultatom 2:1 (0:1), najviše "zahvaljujući" greškama reprezentativnog golmana Srbije Predraga Rajkovića.

Čuvar mreže Orlova je neshvatljivo pogrešio prilikom dodeljivanja lopte saigraču, spakovavši "kosku" Moreti, pa je Lilu izjednačio u 48. minutu preko Žonatana Bambe. Greška kod ovog gola ide na ruku defanzivca Remsa, ali i Srbina, koji je mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bira igrača kome će da doda.

Vođstvo Remsu doneo je Zeneli u finišu prvog poluvremena, a pobedonosni gol za Lil postigao je Žonatan David u prvom minutu sudijske nadoknade, posle novog kiksa Rajkovića.

Posle udarca sa distance jednog fudbalera Lila srpski reprezentativac je kratko odbio loptu, pravo na nogu Kanađaninu koji je doneo trijumf svom timu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.