ŠTA URADI CRNI RONALDO? Najveći promašaj Portugalca u karijeri u verovatno najzanimljivijem meču u kojem je igrao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 00:11

ŠTA URADI CRNI RONALDO? Najveći promašaj Portugalca u karijeri u verovatno najzanimljivijem meču u kojem je igrao (VIDEO)

Ispali su posle penala.

Fudbaleri Al Nasra su ispali u četvrfinalu azijske Lige šampiona. Oni su posle poraza od 1:0 u prvom meču od Al Aina iz Emirata, dobili posle 90 minuta na svom terenu u revanšu sa 3:2 i ušlo se u produžetke. Tamo je viđen po gol sa obe strane i pobednika su odlučili penali. Tu su gosti bili mnogo bolji. Dali su sva tri gola, dok je Al Nasr pogodio samom jedan od četiri i gosti su nastavili put ka trofeju.

Ipak, promašaj koji je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u drugom poluvremenu utakmice vrlo izvesno će progoniti slavnog Portugalca u narednim danima, a možda i duže, jer su na kraju ispali.

📌 Asya Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında, Cristiano Ronaldo'nun kaçırdığı net gol pozisyonu. pic.twitter.com/hSV6jVmvZs

— 23 DERECE (@yirmiucderece) March 11, 2024

Inače, gosti su preko Sufijana Rahimija poveli u 28. minutu, a isti igrač je u 45. podigao prednost na 2:0.

Smanjio je Abdulrahman Gareb u zasuatvnom vremenu prvog poluvremena, a izjednačio je Halid Elsa koji je zatresao svoju mrežu u 51. minutu. Aleks Teles je u 71. minutu postigao gol koji nas je uveo u produžetke, gde su prvo isključenje Ajmana Jahia, a zatim i gol Al Sulajhejma doveli goste na korak od prolaza.

Ipak, Kristijano Ronaldo je sa "kreča" pogodio u 118. minutu i izborio je dodatno uzbuđenje u vidu jedanaesteraca.

Već u prvoj seriji je šut Marsela Brozovića odbranio golman gostiju Halid Elsa. Zatim je i Aleks Tales pogodio prečku. Kristijano Ronaldo je pogodio u trećoj, dok su gosti pogodili sva tri penala. Promašio je i zatim Otavio i Al Nasr je ispao.

Inače, Al Ain je pre samo tri dana na penale prošao u domaćem Liga kupu protivItihad Kalbde čiji igtrači nisu iskoristili nijedan od četiri penala. Znači u tri dana od osam jedanesteraca u penal serijama Halid Elsa je primio samo jedan gol iz osam šuteva. Neverovatno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.