ŠTA TO KRIJE ZVEZDIN MOZAIK: Da li je DOLAZAK Antića poslednji na Malom Kalemegdanu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2017, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA TO KRIJE ZVEZDIN MOZAIK: Da li je DOLAZAK Antića poslednji na Malom Kalemegdanu! (FOTO)

Trener Dušan Alimpijević uigrava tim.

Crvena zvezda je dovođenjem Pere Antića iz turskog Fenerbahčea, napravila veliki posao. Krilni centar se posle 10 godina vratio na Mali Kalemegdan, a srpski i regionalni šampion njegovim dovođenjem najavio visoke ambicije i u novom izdanju Evrolige.

MAŠTOVITO: Evo kako je Miško Ražnatović NAJAVIO dolazak Pere Antića u Zvezdu! (FOTO)

TVITER SE USIJAO: Delije PODELJENOG mišljenja oko DOLASKA Antića u Zvezdu! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

... and one more piece of the puzzle #WeAreCompletingThePuzzle @antic12pero je novi deo #kkcz slagalice #WeAreTheTeam pic.twitter.com/z0ml0oHmuK

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) September 11, 2017

ZVEZDAŠ PATOSIRAO KRALJA: Peru Antića Delije PAMTE i po NAJČUVENIJEM potezu u NBA! (VIDEO)

Većina navijača pomislila je da se dolaskom Antića zaokružio prelazni rok u taboru crveno-belih. Ipak, poslednja fotografija na društvenim mrežama, kazuje da u Zvezdi nisu završili sa dovođenjem igrača.

Na slagalici, koju čini tim za sezonu 2017/2018. nedostaje još tri delića. Na svima se kriju lica košarkaša, da li se radi o mlađim ili iskusnijim snagama ostala je nepoznanica. U svakom slučaju, treba očekivati još novih imena na spisku novog trenera Dušana Alimpijevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.