ŠTA TAJ ČOVEK RADI: Jokićev MAGIČNI potez digao celu Srbiju na noge (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA TAJ ČOVEK RADI: Jokićev MAGIČNI potez digao celu Srbiju na noge (VIDEO)

Centar Orlova u stilu velemajstora.

Košarkaška reprezentacija Srbije na dobrom je putu da zabeleži prvu pobedu u drugoj fazi takmičenja na Mundobasketu. Izabranici Aleksandra Đorđevića imaju ubedljivo vođstvo protiv Portorikanaca i potrebno je čudo da se dogodi, da Orlovi poraženi napuste parket.

Među mnogobrojnim sjajnim potezima srpskih košarkaša, izdvojio se jedan. Glavna uloga pripala je prvoj zvezdi Denvera Nikoli Jokiću, centar Orlova je magičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << asistencijom poput odbojkaša samo prosledio loptu Nemanji Bjelici, pa je "Profesoru" ostalo da položi loptu u obruč.

Nikola Jokic is just having fun #FIBAWCpic.twitter.com/03ioNDNq3b

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) September 6, 2019

Akcija koja je digla sve navijače Srbije na noge, koji bodre Đorđevićev tim u Vuhanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.