ŠTA?! ŠTA?! ŠTAAAA?! Novak doveo sebe u VELIKU NEPRILIKU! Vikao na tim iz sve snage, zaorio se Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 18:05

"ŠTA?! ŠTA?! ŠTAAAA?!" Novak doveo sebe u VELIKU NEPRILIKU! Vikao na tim iz sve snage, zaorio se Beograd

Usledila je jako slaba deonica.

Novak Đoković igra polufinale Serbia opena u Beogradu, a protivnik je Aslan Karacev.

Srpski teniser je odlično otvorio meč i već u ranoj fazi napravio brejk.

Tri boda manje od Atletika ima Real, i u Španiji će do kraja prvenstva svako kolo biti izuzetno zanimljivo. Real večeras (21.00) dočekuje Betis, koji nije naivan rival, a i bori se za Ligu Evrope - kvota na keca je 1,52, a na kombinazziju 1&3+ 2,10. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Betis.

Poveo je 3:1 u prvom setu, a onda na svoj servis pokazao izuzetnu nervozu.

- Šta?! Šta?! Štaaa?! - nekoliko puta je ponovio prvi reket sveta dok je bio okrenut ka svom 'boksu'. Nije sigurno da li je vikao nekome iz svog tima ili je jednostavno bio ljut na sebe.

Iskoristio je ovu situaciju Karacev i vratio brejk, pa je smanjio na 3:2 upravo tokom pomenutog gema i doveo Noleta u nepriliku. Utom je izjednačio na 3:3.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.