ŠTA RADIŠ, ČOVEČE? Medvedev se skamenio posle finala, obratio se direktno Novaku

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 02:18

ŠTA RADIŠ, ČOVEČE? Medvedev se skamenio posle finala, obratio se direktno Novaku

Vrlo iskreno.

Novak Đoković je po četvrti put osvojio US Open, ukupno 24. gren slem u karijeri. Poraženi finalista Danil Medvedev nije uspeo da učini ono što je uradio 2021. na istom mestu. Nole je servirao osvetu, i došao do dostignuća koje će mo večno pamtiti.

Ruski teniser je bio u čudu posle meča i nije mogao da sakrije oduševljenje onim što srpski as radi.

- Želim da pitam Novaka: Šta radiš čoveče? Ovo je treće naše finale, nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ne i poslednje, nadam se da će ih biti mnogo. Kada planiraš da usporiš da usporiš čoveče? Ja imam jedan Grend slem ti već 24. Svaka čast zaista tebi i tvom timu - istakao je Danil, potom i dodao da ovog puta nije mogao da proslavi godišnjicu braka:

- Pre dve godine kada sam pobedio tada sam proslavio godišnjicu sa suprugom, sada neće biti ništa od toga. Zabavno je bilo ove nedelje, hteo sam opet da proslavimo godišnjicu ali ništa od toga. Nadam se da možemo još nekad ovde da uradimo nešto slično. Želim porodici da se zahvalim i svima ovde i u teškim i svim drugim trenucima.

Na kraju se prisetio kako ga je Novak tretirao kada se nalazio na startu karijere i zahvalio publici na podršci.

- Sa jedne strane mogu da kažem da je sjajno biti sa Novakom u finalu. To je moj vrh karijere, da nisu postojali on i Rafa... Igrao sam pet finala sa njima, dobio jedno, ne znam da li je to dobro ili loše. Guraju me da budem bolji, rekao sam jednom da me je Novak tretirao kao normalnu osobu kada sam bio 500 i neki. Pomislio sam tada "Vau, on je dobra osoba", i od tada se ništa nije promenilo i to je nešto sjajno.

- Hvala publici, vi ste fantastični, na ovom stadionu posebno. Došao sam ovde pre turnira moram igrati dobro, hoću da osetim energiju, i uspeo sam. Nadam se da ću makar još jednoim pred vama moći da pružim maksimum - zaključio je Medvedev.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.