ŠTA RADI NOLE? Mitrović zastao usred razgovora, pa se osvrnuo na košarkaše, kao i na Đokovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 00:16

ŠTA RADI NOLE? Mitrović zastao usred razgovora, pa se osvrnuo na košarkaše, kao i na Đokovića (VIDEO)

Voli srpski sport.

Srpski fudbalski as Aleksandar Mitrović je bio junak pobede Srbije nad Litvanijom od 3:1, pošto je postigao sva tri gola i postavio je novi rekord i došao do ukupno 55. gola za reprezentaciju.

Međutim, odmah posle meča, u izjavi za televiziju, Mitrovića je zanimalo šta radi Novak Đoković, koji igra finale US opena protiv Danila Medvedeva.

- Ne znam šta radi Nole, samo bih hteo da čestitam košarkašima što su odigrali fenomenalan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turnir, dali su nam motivaciju i vetar u leđa, što se tiče mene oni su šampioni, učinili su nas sve ponosnim i hvala im na tome - rekao je Mitrović.

🇷🇸 Nakon het-trika prvo pitanje je šta radi @DjokerNole a onda i čestitke za @KSSrbije pic.twitter.com/PA3hSsOWLo

— Arena Sport TV (@arenasport_tv) September 10, 2023

Mitroviću su potom preneli da je Novak u tom momentu vodio sa 4:2 u prvom setu, posle čega je počeo da se krsti.

- Daj Bože da Nole pobedi, pa da slavimo, jako lep i ponosan dan. Hvala im na svemu što su uradili za nas - poručio je Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.