ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI? Kad je čuo šta mu navijači skandiraju Barak se slomio i zaplakao

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 09:21

ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI? Kad je čuo šta mu navijači skandiraju Barak se slomio i zaplakao

Makabi iz Haife na korak od obrane titule.

Izraelski trener Barak Bahar prihvatio je ove nedelje ponudu Crvene zvezde i od naredne sezone će biti novi šef stručnog štaba srpskog šampiona, uprkos tome što je bilo malih problema u pregovorima sa Makabijem.

Sve bi trebalo da bude ozvaničeno kada klub iz Haife matematički postane šampion Izraela a to će se dogoditi najverovatnije već u idućem kolu pošto su u nedelju na teškom gostovanju Ašdodu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slavili 2:1 (0:0) i to golom u 89. minutu iz penala.

- Plakao sam jer mi je ovo poslednji put? Možda, možda, nikad se ne zna. Mislim da je važno da smo napravili važnu pobedu i korak na putu ka istorijskoj sezoni. Biće dovoljno vremena da sve zaključimo, moramo odati priznanje ovim momcima koji su napravili značajan korak ka cilju. I ja sam ljudsko biće, naravno da to utiče na mene. Trebalo je da pobedimo i prošle nedelje, ali volimo da otežavamo. Ova publika me dirne, ovo je vreme kada dobijam veliku podršku od njih i ima emocija - rekao je Bahar.

Interesantno, upravo se trener Ašdoda Ben Šimon spominje kao naslednik Bahara na klupi Haife, na šta se nasmejao posle utakmice:

- Ne znam, nisu pričali sa mnom - kazao je Šimon i rekao da je njemu telefon uvek upaljen, što dovoljno govori da li bi bio zainteresovan da promeni klupske boje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.