ŠTA MU SAD OVO ZNAČI? Oglasio se i Granit Džaka posle provokacije Srba, evo šta je poručio

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 19:50

ŠTA MU SAD OVO ZNAČI? Oglasio se i Granit Džaka posle provokacije Srba, evo šta je poručio

Nikome nije jasno.

Švajcarski fudbaler Granit Džaka oglsio se porukom posle navoda o tome da li će FIFA reagovati o njoegovoj suspenziji, zbog provokacija na meču trećeg kola Mundijala protiv reprezentacije Srbije.

Švajcarska je savladala Orlove sa 3:2 i plasirala se u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru, a nakon pobede svog tima oglasio se i Granit Džaka! Kapiten Sajdžija je na meču bio u prvom planu kako na meču, tako i posle njega.

Njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proslava pobede sa dresom Ardona Jašarija, kao i sukob sa Nikolom Milenkovićem su ostali upečatljivi, a sada se oglasio na svom instagram profilu kratkom porukom. Podelio je svoju fotografiju u opremi Švajcarske i napisao:

- Oni koji se najbolje fokusiraju su relativno imuni na emocionalne turbulencije -  a na to je dodao hešteg koji u pevodu znači"napiši svoju priču".

A post shared by Granit Xhaka (@granitxhaka)

Kako javljaju engleski mediji sva je prilka da ovaj fudbaler neće biti kažnjen zbog svog ponašanja tokom i posle meča sa Srbijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.