ŠTA LI MU SE MOTA PO GLAVI? Napadač ostavio na cedilu saigrače u LŠ zbog mesta u autobusu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 19:41

ŠTA LI MU SE MOTA PO GLAVI? Napadač ostavio na cedilu saigrače u LŠ zbog mesta u autobusu (FOTO)

Čeke ga ozbiljna kazna.

Prošle sezone se Emanuel Denis proslavio kada je u Madridu Realu dao dva gola u Ligi šampiona, a potrudio se da mu i ove sezone ime ostane zapamćeno, mada iz prilično bizarnog razloga.

Briž večeras igra protiv Borusije iz Dortmunda u Nemačkoj, a belgijski klub će biti bez pomoći Denisa. Razlog zbog kojeg je Nigerijac ostao u Belgiji je, verovali ili ne, mesto u autobusu.

Emmanuel Dennis will miss Club Brugge's Champions League >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trip to Dortmund tonight...

Injured? No. Isolating? No.

It's reportedly because he stormed off the team bus after not being able to sit where he wanted.

Incredible 😂😂😂 pic.twitter.com/DSNA785Ezj

— Footy Accumulators (@FootyAccums) November 24, 2020

Šokirao je Bašakšehir pre 20 dana Mančester Junajted i savladao ga sa 2:1 u Istanbulu, i Đavoli večeras (21.00) žele osvetu, a tri boda bi ih dovela na korak od osmine finala. Kvota na keca je 1,30, a na Hendikep pobedu (sa dva ili više golova razlike) je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Bašakšehir.

 Nigerijac je želeo mogućnost da sam sebi izabere mesto na kojem će sedeti u autobusu, ali mu klub nije to dozvolio, a da sve bude još neverovatnije, posle takvog ishoda Denis je odlučio da odbije putj u Dortmund. Jasno je da ga čeka kazna, ali ostaje pitanje kakava će biti. Teško da će ga Briž kazniti samo novčano zbog ovoga, a ni stavljanje na transfer listu ne deluje kao nemoguć potez.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.