ŠTA KAŽU NEMCI: Džabe ‘pomoć’ Jirgena Klopa, Bjelica ih bacio u očaj i nevericu! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Sep.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA KAŽU NEMCI: Džabe ‘pomoć’ Jirgena Klopa, Bjelica ih bacio u očaj i nevericu! (FOTO)

Posle sinoćne pobede Srbije nad Španijom pisali smo o reakcijama tamošnjih medija, a gotovo isti tekst mogli bi da ‘prekopiramo’ i kada se radi o Nemcima.

Raspoloženje iz tabora nemačke reprezentacije preneo je selektor Kris Fleming u izjavi posle meča sa Srbijom, a ništa ‘raspoloženiji’ nisu ni nemački mediji.
Najuticajniji ‘Bild’ na naslovnoj strani piše: ‘Klop video prvi poraz Novickog i Šrudera’, aludirajući na prisustvo nekadašnjeg trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Borusije iz Dortmunda u prvim redovima ‘Mercedez Benz’ dvorane.

U tekstu koji počinje sa ‘Ne,ne,ne!’ se opisuje šokantan pogodak Nemanje Bjelice na 0,9 sekundi do kraja meča. U nastavku piše da je ‘Novicki izgubio u “krimi” završnici utakmice’.

Kao što smo već pisali, Nemanja je izvršio ‘Pljačku trećeg rajha’!
The post ŠTA KAŽU NEMCI: Džabe ‘pomoć’ Jirgena Klopa, Bjelica ih bacio u očaj i nevericu! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.