ŠTA KAŽU KLADIONICE? Jednom srpskom timu daju MNOGO VEĆE šanse nego drugom, poznate kvote za osvajanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 13:15

ŠTA KAŽU KLADIONICE? Jednom srpskom timu daju MNOGO VEĆE šanse nego drugom, poznate kvote za osvajanje

Šest i jedanaesti favoriti.

Srpska košarka i ove sezone imaće dva predstavnika u Evroligi, a sudeći prema pojačanjima – deluje da i Partizan i Crvena zvezda imaju velike ambicije u najelitnijem takmičenju na Starom kontinentu.

Evroliga je nedavno objavila raspored takmičenja, pa je tako poznato da nova sezona startuje 5. oktobra, a u prvom kolu Partizan će igrati u Tel Avivu protiv Makabija, dok će Zvezda dočekati Asvel.

Igraće se 34 kola, a Evroliga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je od ove sezone uvela plej-in turnir (prvih šest timova ide u nok-aut fazu, a naredna četiri se bore za preostala dva mesta u plej-ofu).

Titulu brani Real Madrid, koji će ove sezone biti pojačan Fakundom Kampacom, ali mnogo se očekuje i od Barselone, Fenerbahčea, Efesa…

Prema kladionicama, najveći favotit za titulu je upravo aktuelni šampion, Real Madrid, sa kvotom 6. Odmah iza njih je Barselona (7), dok na trećem mestu figurira Monako (8,5).

Mnogo veće šanse se daju Partizanu nego Crvenoj zvezdi, tako da je koeficijent za šampiona ABA lige i ekipu Željka Obradovića 10. Kvota na Zvezdu je 25.

Ako gledamo brojke, crno-beli su šesti favoriti, crveno-beli jedanaesti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.