ŠTA JE SAD OVO? Žander trenira u Srbiji, moguć SENZACIONALAN transfer! (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2020, 14:54

ŠTA JE SAD OVO? Žander trenira u Srbiji, moguć SENZACIONALAN transfer! (VIDEO+FOTO)

Procurilo.

Crvena zvezda je u jeku pandemije korona virusa uspela da raskine ugovor sa strancima Žanderom i Van la Parom, a Brazilac je uprkos tome  ostao u našoj zemlji. On je čak angažovao i ličnog trenera, sa kojim održava formu u Novom Sadu, a sve je podelio sa pratiocima na Instagramu.

Mnogima je zapala za oko činjenica da je vežbao u crnoj opremi, dok se na ranijim fotkama slikao u crveno-belom.

Kako Brazilac trenira, možete pogledati na video >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimku.

Mais um dia ganho, isso aí, vamo que vamo. E terminar como, daquele jeito tem que ter aquela foto com o fã.👌🙏🏿

Објава коју дели Jander Ribeiro Santana🦅 (@janderribeirosantana) дана 8. Мај 2020. у 4:05 PDT

Bom dia amizade, cada obstáculo que passamos em nossas vida, nos ensina alguma coisa, o trabalho árduo diariamente, nos fortalece, nos motiva, a perseverança realiza. Esse momento difícil que todos estamos vivendo, vai passar e temos que tirar algo de bom, diante desse cenário que nunca vivemos antes, podemos perder tudo menos a nossa fé... aquele abraço...... JRS🙏🏿

Објава коју дели Jander Ribeiro Santana🦅 (@janderribeirosantana) дана 7. Мај 2020. у 2:30 PDT

Da li je ovo najava senzacionalnog transfera, poput njegovog sunarodnika Klea svojevremeno, videćemo u narednom periodu. Podsetimo, Žander je letos stigao na Marakanu iz Pafoša, na insistiranje tadašnjeg trenera Vladana Milojevića. Ima 31 godinu, a može sa uspehom da pokriva sve pozicije po levom boku, od beka do krilnog napadača. Opšta je ocena da je igrao solidno za crveno-bele, sve do katastrofalnog kiksa u Pireju kada je bespotrebnim igranjem rukom u završnici skrivio penal i praktično ostavio crveno-bele bez evropskog proleća.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda naša TV voditeljka Dragana Kosjerina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.