ŠTA JE DUŠKO REKAO U SVLAČIONICI? Dobrić OTKRIO naređenje Ivanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 09:07

ŠTA JE DUŠKO REKAO U SVLAČIONICI? Dobrić OTKRIO naređenje Ivanovića

Jedini put do uspeha...

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u prvom meču finala ABA lige od Partizana, a posle meča gotovo niko nije želeo da priča pred novinarima. Jedino se kratko obratio Ognjen Dobrić, i to za sajt generalnog sponzora, i tom prilikom istakao da se dobro oseća uprkos porazu 88:80 na startu finalne serije.

- Iskreno, osećam se okej, zato što je prva utakmica. Odigrali smo katastrofa prvo poluvreme, vratili smo se u drugom, ali Partizan je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imao veliku razliku i čuvao je do kraja - rekao je Dobrić za "Meridiansport".

Već za dve večeri igra se drugi meč, ponovo u crno-beloj Štark areni.

- Imamo drugu utakmicu, imamo za šta da se uhvatimo. Pokazali smo da možemo da igramo na njihovom terenu - naglasio je Dobrić.

Potom je upitan šta je Duško Ivanović rekao igračima u svlačionici.

- Rekao nam je da igramo kao u drugom poluvremenu. Mi moramo da budemo dobri u oba pravca, da igramo sa više energije, zato što Partizan igra tako i moramo da ispratimo taj način igde i da budemo mirni u tim odlučujućim trenucima - podvukao je Ognjen Dobrić.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.