ŠTA JA RADIM OVDE? Emotivna ispovest Agasija o rastanku sa Đokovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JA RADIM OVDE? Emotivna ispovest Agasija o rastanku sa Đokovićem

Nije im se posrećilo.

Andre Agasi nije imao uspešnu trenersku saradnju sa Novakom Đokovićem u drugoj polovini 2017. i prvom delu 2018. godine. Slavni američki teniser se još jednom prisetio dana koji mu nisu doneli uspeh u trenerskom poslu.

- Novak nije verovao u ono što sam mu pričao, bio sam nemoćan. Osetio sam da mu više odmažem nego pomažem i zato smo prekinuli saradnju. Preciznije, saradnja nije ni postojala. Složili smo se da se ne slažemo. Bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u lošem fizičkom stanju i bilo mu je potrebno duže vreme za oporavak. Zapitao sam se onda „šta ja radim ovde“ - objasnio je Agasi.

Posle raskida saradnje sa Agasijem Đoković je vratio u svoj tim Marijana Vajdu i vratio se na svetski vrh krajem 2018. godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.