Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2022, 14:38

ŠTA GOD DA URADI NE VALJA! Španci ponovo napali Jovića

Upisao je asistenciju, ali njima to nije dovoljno.

Srpski reprezentativac Luka Jović, konačno je zaigrao u dresu Real Madrida ove sezone. Na prošloj utakmici "kraljevskog kluba" je upisao i asustenciju za het -trik Vinisijusa Žuniora. Međutim, ni to nije bilo dovoljno da "očara" tamošnje medije koji su ponovo objavljivali seriju kritički nastrojenih tekstova ka mladom Joviću.

Naime, nakon sinoćnjeg meča digla se vika na Jovića - iako je upisao asistenciju dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u nekim medijima najmanju ocenu u ekipi, a jedan deo navijača smatra da bi bio najveća promašena investicija u timu da nije Azara.

Navodno je i njemu i Marijanu Dijazu saopšteno da mogu da traže novi klub. Ali, pitanje je ko će platiti obeštećenje, da li je moguća pozajmica, da li će Jović pristati na smanjenje plate i gde bi u Bundesligi mogao da završi.

Za sada nema informacija, pominje se Bajern, ali i povratak u Frankfurt.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.