ŠTA DALJE? Đoković otkrio... Možda se sve promeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 09:42

ŠTA DALJE? Đoković otkrio... Možda se sve promeni

Srbin iznenada poražen u trećem kolu mastersa u Indijan Velsu.

Ni najveći pesimisti nisu očekivali da će Novak Đoković izgubiti od 20-godišnjeg Luke Nardija u trećem kolu mastersa u Indijan Velus.

Najbolji teniser sveta je morao da čestita 123. igraču sa ATP liste, što je svakako veliki šok za čoveka koji nije navikao na poraze pogotovo u ranoj fazi turnira masters serije.

Srpski as bi trebalo da ima popravni ispit već na mastersu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Majamiju koji počinje 20. marta, ali…

- Igraću, za sada… Hajde da vidimo – bio je pomalo rezervisan Đoković kada su ga novinari pitali da li će igrati na Floridi.

Usledilo je objašnjenje.

- Glava mi je vruća. Treba mi puaza od dan-dva, pa da vidim šta ću uraditi – ostavio je Đoković tri tačke u svom izlaganju.

Podsetimo, turnir u Majamiju je na programu od 20. do 31. marta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.