ŠTA ĆE REĆI RONALDO? Hrvat stiže u Al Nasr za 100 miliona evra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 23:09

ŠTA ĆE REĆI RONALDO? Hrvat stiže u Al Nasr za 100 miliona evra (FOTO)

Transfer karijere.

Reprezentativac Hrvatske Marcelo Brozović karijeru će ipak nastaviti u Saudijskoj Arabiji, pošto je prihvatio ponudu Al Nasera posle višenedeljnih pregovora.

Brozović je odbio prvu ponudu kluba za koji nastupa Kristijano Ronaldo, cenkao se sa Arapima i čekao poziv Barselone. Kako se Katalonci nisu javljali, Broz je zatražio 100 miliona evra za tri sezone što su čelnici Al Nasra prihvatili.

EXCLUSIVE: Marcelo Brozović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << says yes to Al Nassr proposal, here we go! Verbal agreement reached, waiting to sign all the contracts. 🚨🟡🔵🇸🇦 #AlNassr

Understand he will undergo medical tests on Friday and then final check to the contracts.

Deal will be valid until June 2026. pic.twitter.com/AGgQZRrcIl

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 29, 2023

O kakvom se ugovoru radi za Brozovića, najbolje govori podatak da će u Saudijskoj Arabiji zaraditi četiri puta više od onoga što je zaradio na ime ugovora sa svih prethodnih devet godina provedenih u Interu.

 Nije loše prošao ni Inter koji će na ime obeštećenja zaraditi 23 miliona evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.