ŠTA ĆE REĆI NIKOLIĆ? Grof Božović kaže da nije on potreban klubu, već Italijan ili Nemac

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 13:53

ŠTA ĆE REĆI NIKOLIĆ? Grof Božović kaže da nije on potreban klubu, već Italijan ili Nemac

Slaviša Jokanović otišao, ali ko će doći?

Crnogorski trener Miodrag Božović, koji ima poveliki staž u ruskom fudbalu, smatra da bi moskovski Dinamo trebalo da angažuje nemačkog ili italijanskog stručnjaka umesto Slaviše Jokanovića.

Srbin je nedavno napustio klub, a ruski mediji danima pišu da je pitanje vremena kada će njegov sunarodnik Marko Nikolić staviti paraf na ugovor sa Policajcima.

- Ostavka Jokanovića? Kao i uvek, ništa se nije promenilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << A ko može da pomogne Dinamu? Klub je uvek bio ovo što je danas. Ne želim da pričam o treneru - rekao je Božović i nastavio:

- Što se tiče imenovanja Nikolića, to je pitanje za rukovodstvo. Mislim da je klubu potreban Nemac ili Italijan.

Dinamo zauzima sedmo mesto u Premijer ligi Rusije, a na čelu sportskog sektora je Željko Buvač, nekadašnji prvi asistent Jirgena Klopa.

Nikolić je već radio u Rusiji i sa Lokomotivom je osvojio tamošnji Kup.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.