ŠTA ĆE GROBARI REĆI POSLE ZENITA: Pejdž OTKRIO šta misli o meču sa Zvezdom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2018, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE GROBARI REĆI POSLE ZENITA: Pejdž OTKRIO šta misli o meču sa Zvezdom (FOTO)

Amerikanac nije bio na nivou protiv ruske ekipe.

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju u Rusiji od Zenita iz Sankt Petersburga uprkos dobroj igri tokom prvog dela meča. Crno-beli prvotimci Markus Pejdž i Vanja Marinković, imali su svoje viđenje večerašnjeg meča.

- Težak meč. Igrali smo dobro u prvom delu, ali su nas greške u nastavku koštale poraza. Promašivali smo i bili u kontra ritmu. Problem jebio u agresivnosti koju nismo imali u drugom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tonas je koštalo poraza. Trba nam veća energija kako bismo bili bolji, ali mislim da možemo napredovati.

O predstojećem večitom derbiju Amerikanac je rekao.

- Gledao sam atmosferu večitog derbija preko video snimaka, biće zanimljivo- istakao je Pejdž.

Sa druge strane Vanja Marinković je bio tokom celog meča ispod nivoa, ali je u poslednjoj četvrtini vezao nekoliko važnih koševa.

- Odigrali smo dobro tokom prvih 20 minuta, ali smo fizički pali. U napadu nismo imali ideju. Uspeli smo da se vratimo na kraju, ali nedovoljno da pobedimo. Imali smo šanse, ali nismo ih iskoristili- rekao je Marinković.

Sve najnovije sportske vesti možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.