ŠTA ĆE BITI SA TAVARESOM? Trener Reala otkrio šta se desilo sa najboljim igračem Reala

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 09:11

ŠTA ĆE BITI SA TAVARESOM? Trener Reala otkrio šta se desilo sa najboljim igračem Reala

Madriđani u teškoj situaciji.

Trener Real Madrida Ćus Mateo nije kritikovao svoje igrače posle poraza od Partizana u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige.

Crno-beli su srušili kraljevski klub trojkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi, koji je pogodio preko Jabuselea vrlo težak šut. Potez svojstven velemajstorima za trijumf 89:87…

- Moramo da prebolimo ovaj poraz i u četvrtak izađemo jači na teren. Ponosan sam na momke. Odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su detalji. Vrlo dobro smo branili poslednji napad Partizana, Panter je šutirao preko Jabuselea i svaka mu čast što je pogodio – istakao je Mateo.

Dodatni problem za Real je što gotovo u celom drugom poluvremenu na parketu nije bio povređeni gorostas Valter Tavares.

- Dobio je udarac u koleno, trpeo je bolove, Nadam se da nije mnogo ozbiljno. U svakom slučaju uradićemo snimak u sredu da vidimo o čemu je tačno reč. Ne mogu da prognoziram šta će biti sa njim.

Na kraju je poručio u stilu nekadašnjeg stratega FK Partizan Miroslava Đukića koji je često uoči mečeva crno-belih govorio “mi smo Partizan...”

- Mi smo Real Madrid i nastavićemo da se borimo – jasan je Mateo.

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.