SRUŠIO SE NA STANICI: Preminuo učesnik maratona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2024, 18:04

SRUŠIO SE NA STANICI: Preminuo učesnik maratona (FOTO)

Tužna vest.

Na ovogodišnjem maratonu u Hong Kongu 30-godišnji učesnik preminuo je nakon što je kolabirao posle trke, a 842 maratonca zbrinuta su zbog raznih povreda, javili su lokalni mediji.

Policija je saopštila da se 30-godišnji trkač srušio na stanici metroa i preminuo u bolnici uprkos naporima za reanimaciju. Mediji su preneli da su 842 osobe zbrinute zbog raznih povreda, uključujući ogrebotine, uganuća i grčeve mišića, uključujući 39 osoba koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su smeštene u bolnice.

Među njima je još jedan sportista koji se srušio se na stazi dužine 10 kilometara, a medicinsko osoblje je reklo da je najmanje jednom imao srčani zastoj, prenela je agencija RIA Novosti. Na današnjem maratonu u Hong Kongu učestvovalo je 74.000 sportista amatera. Organizatori su saopštili da je 450 trkača završilo višesatnu trku u predviđenom roku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tragedija na maratonu u Hong Kongu: Trkač (30) kolabirao, pa zatim preminuo!

Izvor: 24sedam.rs, 22.Jan.2024, 00:16

Policija je saopštila da se 30-godišnji trkač srušio na stanici metroa

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.